Ljekarne Naletilić, Split

Ljekarne Naletilić, Split

Jedinstven, potpuno prirodni preparat koji sadrži svega pomalo, a ničega previše.

Volimo STRATH i s punim povjerenjem preporučujemo ga svojim pacijentima. Bogatstvo prirodnih sastojaka visoke bioraspoloživosti i apsorpcije, klinički dokazi o sigurnosti i učinkovitosti čine ga idealnim i za najosjetljivije: djecu svih dobnih skupina, trudnice i dojilje, starije osobe te sve koji trebaju oporavak od bolesti ili samo sačuvati ravnotežu organizma, vitalnost i energiju. Izvrsna iskustva u ljekarni već godinama imamo u niz indikacija. U obliku tableta je idealan za dijabetičare jer ne sadrži šećere...također, predstavlja pogodan oblik za putovanje. Strath daje sigurnost da smo pacijentu dali ono najbolje.

Martina Butković Kontešić, Zagreb

Martina Butković Kontešić, Zagreb

Da krvna slika bude bolja...

Prije planiranja trudnoće napravila sam krvnu sliku i rezultat je bio dosta loš, pogotovo što se tiče B kompleksa koji je bio u velikoj nestašici. Odlučila sam uzimati Strath zbog prirodnog sastava. Nakon 2 mjeseca uzimanja napravila sam novu analizu krvi i ovog puta, na moje oduševljenje, vitamini B skupine su bili u normali, a i cijela krvna slika je bila dobra. Uslijedila je još jedna velika i dobra vijest, test za trudnoću je bio pozitivan odmah iza toga. S redovitim uzimanjem Stratha, u određenim periodima, nastavila sam i tijekom trudnoće, a uzimam ga redovito i sada jer mi pomaže u ovim zahtjevnijim i napornijim trenucima. Naravno, sva pozitivna djelovanja ovog prirodnog proizvoda su me oduševila pa ga redovito uzimaju moji dečki, od navršene prve godine.

Aljoša Vučetić, vlasnik agencije za promet nekretnina Maris d.o.o.

Aljoša Vučetić, vlasnik agencije za promet nekretnina Maris d.o.o.

Ljubav prema sebi, mom zdravlju, prema prirodi i darovima prirode - sve te vrijednosti ima Strath.

Vrlo brzo nakon početka uzimanja proizvoda mogao sam osjetiti veću energiju i poletnost u svakodnevnom radu, sportu, životu općenito, a imunitet mi je stalno na nivou pa se viroze i gripe već godinama ne bojim. U Strath se uvijek iznova zaljubljujem i po tome znam da je to ona prava ljubav. Tako je bilo i onog proljetnog vikenda, kad sam imao priliku posjetiti samu tvornicu, osjetiti istinsku i predanu priču obitelji Pestalozzi, koja nam s puno ljubavi i pažnje već desetljećima isporučuje taj eliksir života. Sva predavanja o djelovanju mnogih uvaženih švicarskih i svjetskih doktora pobudila su u meni shvaćanje jedinstvenosti ovog odličnog proizvoda s 50 godina tradicije. Sretan sam jer od tada Strath koristim još s većim užitkom i zato ga preporučujem svima jer će svi dijelovi vašeg tijela dobiti sve što im je potrebno iz proizvoda koji je brižno rađen s puno ljubavi i pažnje...

Dorijan Elezović, novinar, TV voditelj, PR manager, Zagreb

Dorijan Elezović, novinar, TV voditelj, PR manager, Zagreb

Važna je njega tijela i uma.

Posljednjih mjeseci sam puno radio. Tempo je bio prilično naporan, ali kad imate energije onda ga manje osjetite. Važno je da njegujete svoj imunitet jer on osnažuje i vaše tijelo i vaš um. Iza mene je prva zima bez ijedne prehlade i viroze, a Strath nastavljam uzimati i u proljeće kako bih pokazao zube svim virusima koji nas gnjave.

Korana Marović, content kreator, Youtuber i community manager

Korana Marović, content kreator, Youtuber i community manager

Daje energije za cijeli dan, čak i nakon neprospavane noći.

Efekte Bio Strath sirupa osjetila sam već nakon nekoliko tjedana. Dobila sam val energije koji je trajao tijekom dana, što mi je posebno bitno u proljeće kada sam nerijetko "žrtva" tipičnog proljetnog umora. Obožavam što on pospješuje unošenje nutrijenata iz hrane i ostalih suplemenata, s obzirom na to da živim poprilično stresno i užurbano, a pritom sam i veliki pobornik suplemenata za zdravlje i ljepotu. Ipak, najdraža Strathova "funkcija" mi je to što nakon neprospavane noći uz samo jednu jušnu žlicu sirupa imam energije cijeli dan i ne spava mi se - što s nijednim suplementom dosad nisam osjetila. Toplo preporučujem!

Vaša iskustva :)

Vaša iskustva :)

Vaša iskustva

Koristite Strath proizvode i uočili ste pozitivne promjene na sebi? Podijelite ih s nama putem mail adrese: info@a-1.hr i Vaše iskustvo objaviti ćemo na stranici.