01 Kako Strath dodaci prehrani utječu na tijelo?

Strath dodaci prehrani su dijetetska sredstva visoke kvalitete, bogati vitalnim elementima koji jačaju i uravnotežuju sve funkcije tijela (homeostaza). Učinci su posebno značajni u slučaju neuravnotežene prehrane, kod puno rada i narušenog zdravstvenog stanja.

02 Koliko dugo se Bio-Strath može uzimati?

Preporučujemo kuru od dva do tri mjeseca. Strath dodaci prehrani se mogu kontinuirano uzimati, s obzirom da ovisnost ili predoziranje nije moguće. Nemaju stimulacijskog učinka.

03 Kakvog je okusa?

Većina potrošača okus ocjenjuje dobrim ili vrlo dobrim. Tablete imaju neutralan okus, a sirup ima blago slatkast okus kvasca, slada i meda. Strath proizvodi ne sadrže arome ili bojila. Okus je odraz uporabljenih prirodnih materijala. Okus se može prema potrebi poboljšati dodatkom voćnog soka.

04 Koje su razlike između sirupa i tableta?

Oba pripravka izrađena su na bazi istog plazmoliziranog biljnog kvasca te imaju isto djelovanje. Sirup i tablete sadrže cijele stanice biljnog kvasca i probavljaju se na isti način kao i hrana. Tablete ne sadrže šećer i gluten te su pogodne za dijabetičare, celijakičare i osobe intolerantne na gluten.

05 Uzrokuju li Strath dodaci prehrani povećanje težine?

Ne, ako se konzumiraju razumne količine hrane, bez slatkiša. Strath dodatak prehrani pomaže tijelu da bolje iskoristi hranu i povećava apetit, ako je to nepoželjno tada se preporučuje uzimanje preparata neposredno prije obroka.

06 Jesu li su Strath dodaci prehrani prikladni za dijabetičare?

Tablete su idealne, s obzirom da ne sadrže šećer.

08 Mogu li se Strath dodaci prehrani uzimati zajedno s lijekovima koje je prepisao liječnik?

Da, jer Strath dodaci prehrani ne sadrže umjetno proizvedene tvari.

10 Pomaže li dodatak prehrani kod lomljivih noktiju, problematičnoj koži i kosi bez sjaja?

Da. Ako se redovito uzima, već nakon nekoliko tjedana može se u puno slučajeva ustanoviti pozitivan razvoj. Djelovanje odgovara tradicionalnoj uporabi kvasca.

11 Može li sportaš sa sigurnošću uzimati dodatak prehrani prije i za vrijeme natjecanja?

Da. Dodatak je apsolutno prirodan i bez umjetno proizvedenih supstanci i nema doping sastojaka. Strath dodatak prehrani uz to pospješuje oporavak nakon napora.