Strath® Original

Super prirodan - od 1961.

Plazmolizirani biljni kvasac – tekući dodatak prehrani 250ml

 

Strath – plazmolizirani biljni kvasac u tekućem obliku preporuča se: 

  • Djeci od prve godine života te odraslima, trudnicama i dojiljama, sportašima, zaposlenima, studentima i osobama u starijoj životnoj dobi.

Uravnotežena i raznovrsna prehrana je bitna za  kvalitetan život i očuvanje zdravlja. Strath plazmolizirani biljni kvasac je prirodan dodatak dnevnoj prehrani koji će nadopuniti zalihe potrebnih hranjivih tvari. Sadrži preko 60 prirodnih vitalnih nutrijenata prikladnih za ljude svih dobnih skupina od navršene prve godine. 


Osobito se preporuča osobama s jednoličnom i neredovitom prehranom, kod prehrane koja je siromašna unosom hranjivih tvari, kao i uslijed većih napora zbog stresa, ubrzanog i dinamičnog životnog stila, zahtjeva roditeljstva, kod promjene godišnjih doba kao izvor visokovrijednih hranjivih tvari. Osim što je kvalitetan izvor vitalnih tvari, Strath Original poboljšava opći unos vitalnih tvari iz hrane ili drugih dodataka prehrani koje unosimo tijekom dana.   

Bez laktoze

Vegetarian

Doziranje

Odrasli: 1 čajna žličica (5 ml) 2-3 puta na dan prije obroka, čisto ili u kombinaciji s mlijekom, voćnim ili povrtnim sokovima.
Djeca: 1/2 čajne žličice 2-3 puta na dan.

Sastojci

83% plazmolizirani biljni kvasac, 9% JEČMENI SLAD, 5% sirup od naranče, 3% med

Koliko dugo uzimati Strath?

Preporučujemo kuru od najmanje 3 mjeseca, ali je potpuno sigurno uzimanje Strath dodataka prehrani tijekom cijele godine. Proizvod se može uzimati i u kombinaciji s drugim dodacima prehrani.