Strath – prirodna nutritivna potpora tijekom trudnoće
Blog

Strath – prirodna nutritivna potpora tijekom trudnoće

U životu jedne žene trudnoća i dojenje izuzetno su zahtjevna razdoblja. Istraživanja pokazuju kako prehrana tijekom trudnoće ima velik utjecaj na zdravlje djeteta u dječjoj dobi, ali i kasnije tijekom odrasle dobi. Više o ovoj temi čitajte u blogu Strath - prirodna potpora tijekom trudnoće.

Strath i trudnoća
Blog

Strath i trudnoća

Svaka se žena u razdoblju trudnoće osjeća drugačije i ima individualne potrebe, ali ono oko čega će se složiti svaki ginekolog jest da je to razdoblje u kojemu se posebno treba pripaziti na prehranu. Pravilna prehrana u trudnoći omogućava zdrav razvoj djeteta, ali također održava vitalnost i zdravlje buduće majke. Saznajte koji su vitamini i minerali najpotrebniji tijekom trudnoće te kako Strath dodatak prehrani ovdje može pomoći.

Kako prepoznati slabokrvnost v nosečnosti?
Blog

Kako prepoznati slabokrvnost v nosečnosti?

Vsaka nosečnost je drugačna, vendar obstajajo nekatere težave in stanja, ki jih večina žensk lahko pričakuje. Eno takih pogostih obolenj je anemija v nosečnosti. To stanje se pojavi, ko se zmanjša število rdečih krvnih celic v telesu, ki dostavijo kisik iz pljuč do ciljnih tkiv. Blaga anemija povzroči občutek izčrpanosti in če se ne zdravi, lahko postane resna in škodljivo vpliva na otroka.