Author: Anoniman

Kategorija: Blog

Nakon ljeta u kojem smo uživali u šarolikosti voća i povrća, stiže nam jesen, kada nam raznovrsnost prehrane postaje siromašnija zbog slabije ponude sezonskih namirnica. S dolaskom hladnijih dana, vremenski uvjeti odbijaju nas od boravka u prirodi, pa stoga sve svoje slobodno vrijeme provodimo u zatvorenom.

 

Upravo zbog takvih uvjeta dolazi do pada imuniteta. Što se tada pojavljuje? Velik broj bakterija i virusa, kojima je tada jednostavnije napasti ljudski organizam! 

Posebice je to vidljivije kod naših malaca. Svaki roditelj poznaje upornu borbu sa sezonskim bolestima. Taman kad izliječimo začepljene nosiće, nakon sljedećeg odlaska u vrtić ili školu dijete se vraća s kašljem. Kasnije će to biti i visoka temperatura, a u cijeloj priči najčešće neće biti pošteđeni ni roditelji.

To je dokazalo i istraživanje provedeno na razini Europe koje je pokazalo iznenađujuće podatke: odrasli stanovnici imaju između 2 i 5 respiratornih infekcija godišnje, dok djeca imaju čak od 6 do nevjerojatnih 12 prehlada godišnje! To u prosjeku znači da prehlada kod djece nastupa svakih jedan do dva mjeseca godišnje! 

Kako stati ovome na kraj? Kako pomoći djeci da ojačaju imunitet i uspješnije se bore sa sezonskim bolestima?

 

Zasigurno svaki roditelj želi ono najbolje za svoje dijete, no na tržištu se nalazi mnoštvo različitih proizvoda. Koji proizvod odabrati, a da okusom odgovara i onim najizbirljivijima?

Strath je u potpunosti prirodan dodatak prehrani. Njegovu djelotvornost koja je dokazana u više od 30 studija, potvrđuje i prisutnost na tržištu već više od 50 godina! 

Strath sadrži više od 60 vitalnih tvari od čega je 11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 stanično esencijalnih tvari. Dobiva se plazmolizom kvasca uz kombinaciju više od 50 pomno odabranih vrsta ljekovitog alpskog bilja te uz dodatak meda i svježe cijeđenog soka naranče. Svi znamo koliko su djeca izbirljiva s okusima, no sa Strathom to neće biti slučaj! Produkt ovog tradicionalnog postupka koji traje punih dva mjeseca, ukusan je gusti sirup koji podsjeća na med ili medni slad. U njegov okus uvjerite se i sami. Pronađite ga u A1 All Natural web shopu , svim boljim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama zdrave hrane.


Pored ugodnog okusa, ne sadrži nikakve umjetne dodatke, poput aroma i konzervansa te ne izaziva nuspojave. Osim što je prikladan za djecu, mogu ga koristiti i svi ostali uzrasti. Zbog svojih prirodnih i blagotvornih sastojaka, mogu ga koristiti trudnice i dojilje, a prikladan je i za sportaše kako bi povratili svoju snagu nakon težih fizičkih napora. Našim najstarijima olakšat će tegobe koje se pojavljuju zbog prirodnog tijeka života, a idealan je pomagač i prilikom stresnijih razdoblja, oporavka od bolesti ili bilo kojih neizbježnih životnih događaja koji nam mogu narušiti zdravlje.

 

I za sve one koji su stalno u pokretu i vole praktičnost, Strath ima rješenje: osim u sirupu, proizvod dolazi i u obliku tableta koje uvijek možete imati u torbi! Tablete su pogodne za dijabetičare i osobama koje boluju od celijakije ili intolerancije na gluten.


Prevencija je pola zdravlja, no istraživanja pokazuju kako Strath pospješuje ozdravljenje kad se konzumira i uslijed bolesti.

Nedavno je započela nova školska godina, drugačija nego bilo koja do sada. Osim sezonskih bolesti koje, iako su nepoželjne, uobičajene su u ovom dobu godine, svijet se i dalje bori s pandemijom nepoznatoga podrijetla.

Upravo iz svih tih razloga, nikada kao do sada nije bilo bitno pružiti dodatni potporanj svom zdravlju. Pronađite Strath u A1 – All Natural web shopu , svim bolje opremljenim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama zdrave hrane. Pridružite se zadovoljnim korisnicima koji se opetovano vraćaju ovom prirodnom i mnogostruko djelotvornom proizvodu.

Nabavite Strath za svoju obitelj: pomozite svojim najmlađima da im dani provedeni u vrtiću ili školi proteknu u igri i bezbrižnosti, istovremeno osiguravajući povoljnu zdravstvenu sliku ostatku svoje obitelji. 

Ključne riječi: